Changes

Jump to navigation Jump to search
17 bytes removed ,  18:20, 10 August 2009
m
Robot: Cosmetic changes
Line 1: Line 1: −
'''Tickets''' kunnen gevonden worden in meerder versleutelde bestanden voor de Wii (bijvoorbeeld [[WAD Files]] of [[Wiidisc|Wiidiscs]]). Ze bevatten een versleutelde [http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Encryption_Standard AES] key en de titel ID van de data gevolgd door een [[certificate chain]].
+
'''Tickets''' kunnen gevonden worden in meerder versleutelde bestanden voor de Wii (bijvoorbeeld [[WAD Files]] of [[Wiidisc]]s). Ze bevatten een versleutelde [http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Encryption_Standard AES] key en de titel ID van de data gevolgd door een [[certificate chain]].
Tot dus ver zijn er alleen tickets gezien met [http://en.wikipedia.org/wiki/RSA_numbers#RSA-2048 RSA-2048] handtekeningen. ([[Wiidisc|Wiidiscs]] zullen alleen werken met deze handtekeningen omdat de grootte van de partitie tickets altijd 0x2a4 is)
+
Tot dus ver zijn er alleen tickets gezien met [http://en.wikipedia.org/wiki/RSA_numbers#RSA-2048 RSA-2048] handtekeningen. ([[Wiidisc]]s zullen alleen werken met deze handtekeningen omdat de grootte van de partitie tickets altijd 0x2a4 is)
   −
=== Bestands structuur ===  
+
=== Bestands structuur ===
 
{| style="border-collapse: collapse; padding: 0.2em 0.2em 0.2em 0.2em;"
 
{| style="border-collapse: collapse; padding: 0.2em 0.2em 0.2em 0.2em;"
 
|- style="background-color: #ddd;"
 
|- style="background-color: #ddd;"
1,189

edits

Navigation menu