Changes

Jump to: navigation, search

Twilight Hack/nl

1,360 bytes removed, 15:48, 14 March 2008
Aangepast aan alpha3
==Download==
http://chaoshq.de/~crediar/twilight-hack-v0.1-alpha2alpha3a.zip
<big>Geniet!
1x Wii
1x SD cards(FAT geformateerd) OF een USB gecko
1x Een kopie van "The Legend of Zelda: Twilight Princes"
 
1x SD Gecko of Wiikey SD-adapter (of een andere manier om je SD-kaart aan je Gamecube geheugenkaart-aansluiting te koppelen)
OF
1x USB Gecko
 
1x PC met Windows, os X, Linux of een ander unix besturingssysteem.
 
1x een manier om SD-kaarten te lezen op de computer.
1x Some way to read SD cards on a computer
Aangeraden:
1x Gamecube controller, om de homebrew aan te sturen.(zonder dit enkel het hoofdmenu)
* Plaats de SD-Kaart terug in de computer.
WAARSCHUWING: bij de volgende stap gaan alle gegeven op de SD-kaart onherstelbaar verloren. Maak eerst een backup van alle belangrijke bestanden op de SD-kaart!* Formateer de SD-kaart (Ga naar deze computer, rechts klik op de SD-kaart en klik op formateren. Zorg ervoor dat snel formateren niet aangeduid staat.) * Download een [[Homebrew apps|homebrew programma]], en plaats deze in de voorbereide map. Deze handeiding gaat er van uit dat je demo.elf neemt.(indien niet lees dan eerst op de bij het programma horende readme.) * Download writeelf van http://cybermind.user.stfunoob.com/wii/writeelf/ en plaats ook deze in de voorbereide map. * Open de MSSD-DOS promt (Start -> uitvoerenkaart, typ cmd en druk op enter)noem ze BOOT.ELF
typ "cd C:\Wii" waarbij "C:\Wii" de naam van de door jouw voorbereide map is. * Typ "writeelf -f=C:\Wii\demo.elf -z F" (De laatste F moet je vervangen door Stop de stations-letter van je stSD-kaart) * Waneer het programma klaar is verbind je in de SD-kaart met het gamecube geheugen slot Awii.
* Start de wii, start zelda, en laad het savegame.
* Even gedult aub
* Je programma is geladen, GEFELICITEERT, je eerste homebrew op je wii. ==Problemen== Deze handleiding is niet geschreven voor gebruik met een USB gecko, Indien je ze toch volgt mag deze niet in het geheugenslot van je wii zitten.!
==Hoe werkt dit?==
==FAQ==
* Werkt dit ook via het in de wii ingebouwde SD-slot?
Nee, maar er word aan gewerkt.Ja!
*Wanneer kan het <xyz>?
Niet vragen.
172
edits

Navigation menu