Difference between revisions of "User talk:Wiibrewfan4"

From WiiBrew
Jump to navigation Jump to search
(Glovepie & Wii Taiko Drum Controller)
 
Line 4: Line 4:
  
 
:I've tried your script. Unfortunately there seems to be no response from my Taiko Drum Controller? ;_; The Inbyte Strings don't change when I hit my Taiko controller??!. I don't have any problems with it in Taiko No Tatsujin Wii.    --myuu 2010.1.28 <small>—Preceding unsigned comment added by [[User:Myuu|Myuu]] ([[User talk:Myuu|talk]] • [[Special:Contributions/Myuu|contribs]]) 20:38, 28 January 2010 (UTC)</small>
 
:I've tried your script. Unfortunately there seems to be no response from my Taiko Drum Controller? ;_; The Inbyte Strings don't change when I hit my Taiko controller??!. I don't have any problems with it in Taiko No Tatsujin Wii.    --myuu 2010.1.28 <small>—Preceding unsigned comment added by [[User:Myuu|Myuu]] ([[User talk:Myuu|talk]] • [[Special:Contributions/Myuu|contribs]]) 20:38, 28 January 2010 (UTC)</small>
 +
::If you have installed a working bluetooth stack, eg. Bluesoleil and still have this problem, try change the wiimote number in debug  = wiimote1.InByteString to debug  = wiimote2.InByteString and so forth (or even wiimote.InByteString.) Also, use the most up-to-date version of glovepie. When you see the debug values changing you're on a road to victory.

Revision as of 22:44, 13 February 2010

Glovepie & Wii Taiko Drum Controller

Yes!I think maybe I can play taiko in PCSX2 with a WII drum.Thank you! --popyoung 2010.1.15 —Preceding unsigned comment added by Popyoung (talkcontribs) 11:20, 15 January 2010 (UTC)

I've tried your script. Unfortunately there seems to be no response from my Taiko Drum Controller? ;_; The Inbyte Strings don't change when I hit my Taiko controller??!. I don't have any problems with it in Taiko No Tatsujin Wii. --myuu 2010.1.28 —Preceding unsigned comment added by Myuu (talkcontribs) 20:38, 28 January 2010 (UTC)
If you have installed a working bluetooth stack, eg. Bluesoleil and still have this problem, try change the wiimote number in debug = wiimote1.InByteString to debug = wiimote2.InByteString and so forth (or even wiimote.InByteString.) Also, use the most up-to-date version of glovepie. When you see the debug values changing you're on a road to victory.